Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bunun dâhilin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kaçış yolları, bir binanın rastgele bir noktasından alan seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Z tipi yangın merdivenleri, geleneksel yangın merdivenlerine kıyasla henüz geniş bir kaçış yolunu temaşa paha. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken tetik ve düzgün adımlarla inin.

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cenahının çıplak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın merdivenlerinin duhullerini ve çıkışlarını belirleyin. Yangın Kapısı Yangın merdivenlerine ne saat ve ne erişeceğinizi bilin.

Nesil ve daire gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek için ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına sebep olan esinti temizışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf katkısızlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + posta seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de yamanı kat ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli düzlem oluşturur.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page